Google+FacebookLinkedinTwitter

business netwerk betuwe pitch
BPR visie

Postillion Hotel Arnhem Postillion Hotel Arnhem

Organisatie:
José Peters

U wordt persoonlijk en gastvrij ontvangen door José Peters.

José Peters Netwerker pur-sang José Peters was jarenlang werkzaam als directie secretaresse bij Price Waterhouse Coopers en van augustus 2011 tot april 2016 als regioconsulente voor Nijmegen e.o. bij Mens & Relatie, een relatiebemiddelingsbureau met een zeer persoonlijke aanpak. Haar interesse voor het verhaal achter de mens hielp haar bij het vinden van nieuw relatiegeluk voor haar cliënten. Daarnaast is José vanaf 2012 zeer actief met acquirerend netwerken in de regio en heeft ze zichzelf derhalve ontwikkeld tot een netwerker pur-sang. Dat sluit goed aan bij de essentie van Mens & Relatie, namelijk mensen met elkaar verbinden. Daar is de basis gelegd voor Business Netwerk Betuwe (BNB), een businessclub voor de succesvolle ondernemer die ze in augustus 2014 heeft opgericht.

BNB richt zich op de zakelijke markt en elke derde donderdag van de maand organiseert José met veel plezier en passie inspirerende netwerkbijeenkomsten, met de doelstelling om mensen zakelijk met elkaar te verbinden.

Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het tot een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen.

Hoofdsponsor:
Works

Smart
Staffing
Solutions

Bart Creemers, Gino, RobbertDe arbeidsmarkt is sterk in ontwikkeling en flexibiliseert. De Wet WAB vraagt om andere oplossingen die werkgever en werknemer risicoloos aan elkaar verbindt en toch voor zekerheid zorgen. Wij bieden slimme personeelsoplossingen voor elke situatie.

Works Smart Staffing Solutions gaat flexibel in elke personeels- gedachtengang mee. Tijdelijk en kort personeel nodig? Dan zetten we een medewerker op uitzendbasis in of schakelen een ZZP’er in. Is geschikt personeel in Nederland niet beschikbaar dan kijken we over de grens. Ook omgekeerd trouwens. Ben je tevreden over een medewerker maar wil je nog geen vast contract bieden? Personeel op tijdelijke contractbasis kun je langer aan je binden via detachering. Goed personeel vinden is lastig, zeker als je iemand voor lange tijd nodig hebt, wil je de juiste kandidaat. Wij helpen je met werving en selectie.

Kortom, de dynamiek van de personeelsmarkt vraagt als werkgever nogal wat om op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden om je personeelsbezetting op meest lucratieve manier in te vullen. Works Smart Staffing Solutions heeft een groot netwerk, de expertise met betrekking tot flexibel personeel en verzorgt desgewenst ook de salarisadministratie. De beste oplossing voor jouw personeelsvraagstuk!

Foto's afgelopen bijeenkomst

Op maandag 14 september 2020 waren de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij Koninklijke Burgers' Zoo & Safari Meeting Centre. Met een prachtig uitzicht op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush hebben we in het sfeervolle restaurant van het Safari Meeting Centre op zeer prettige wijze en volledig coronaproof met elkaar kunnen netwerken. Gastspreker Constanze Mager-Melicharek, Bioloog en Manager Conservatie, Onderzoek en Educatie (COE) gaf in het auditorium een korte inspirerende presentatie over 'natuurlijk leiderschap' en aansluitend was er een interessante rondleiding door het dierenpark voor de geïnteresseerden. Het was een fantastische start van het nieuwe netwerkseizoen en we hebben enorm genoten van deze, in alle opzichten, zeer geslaagde ochtend. Met dank aan Dick Vogelzang van HDV-Productions voor de prachtige en veelzijdige fotoreportage van dit succesvolle evenement!

Bekijk de volledige fotoreportages en video's >>

Video's

Door Bas den Ambtman van Basant Video Producties.

BNB OP SAFARI!
Met deze mooie aftermovie gaan onze gedachten weer terug naar de super geslaagde bijeenkomst in Koninklijke Burgers' Zoo & Safari Meeting Centre. Op 14 september jl. waren we met Business Netwerk Betuwe te gast in het sfeervolle restaurant van het Safari Meeting Centre, een professioneel congrescentrum in Afrikaanse stijl met adembenemend mooie uitzichten op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush. In het auditorium gaf gastspreker Constanze Mager-Melicharek, Bioloog en Manager Conservatie, Onderzoek en Educatie (COE) een inspirerende presentatie over 'natuurlijk leiderschap' en na het netwerken was er een interessante rondleiding door het dierenpark.

VIVE LA FRANCE!
Met deze mooie sfeerbeelden is het heerlijk nagenieten van een 'formidabele' ochtend bij onze partner Nederlands Wijnbouwcentrum in wijndorp Groesbeek! Commercieel manager en gastvrouw Sheila Evers ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op gepaste wijze in Franse sferen op het aangename terras met prachtig uitzicht op de wijngaard van de Wijnhoeve de Colonjes. Na het netwerken was er een interessante rondleiding in de wijngaard en de moderne wijnkelder om een kijkje te nemen in het proces van en rondom de wijnproductie. Het was een geweldig inspirerende ochtend waar wij met veel plezier op kunnen terugkijken.

BUSINESS NETWERK BETUWE IS WEER 'UP AND RUNNING'!
Deze mooie sfeerbeelden met heerlijke lounge beats laten perfect zien hoe aangenaam en relaxed we na een roerige tijd weer met elkaar hebben kunnen netwerken. Het is de eerste aftermovie van onze nieuwe mediasponsor Bas den Ambtman (Basant Video Producties) en we kijken hiermee enthousiast terug op een zeer geslaagde netwerkochtend bij onze partner BuitenOverleg in Wijchen. Pieter van der Have en Elly Jaspers ontvingen ons op 16 juli 2020 gastvrij op hun prachtige vergaderlocatie aan het Wijchens Ven en maakten het mogelijk om elkaar weer volledig coronaproof te ontmoeten. We hebben genoten van de prachtige natuur, prettige ambiance en fijne gesprekken. Business Netwerk Betuwe is weer up and running!

Hoofdsponsor

Premium sponsor


Works Smart Staffing SolutionsAvodesch

Slimme personeelsoplossingen

Alles voor de schoonmaak


Mediasponsor

Mediasponsor

Mediasponsor


Prode WijchenDikke Huisstijl 

Webdesign

Vormgeving

Videografie

Onze partners

Contact

Neem contact op met José Peters:

E: jose@businessnetwerkbetuwe.nl
T: 06 - 41 12 30 60

Presentatie geven?

Deel uw verhaal met een geïnteresseerde groep ondernemers!

Wat maakt een zakelijk netwerk een gewéldig netwerk? De mogelijkheid om uw boodschap te delen met de deelnemers!

Business Netwerk Betuwe biedt de gelegenheid om aan het begin van een netwerksessie een presentatie te geven als gastspreker. Deel uw kennis, biedt een kijkje achter de schermen van uw branche, of presenteer uw innovatie.

Deze website wordt u aangeboden door Business Netwerk Betuwe i.s.m. Prode Webdesign & Vormgeving