Google+FacebookLinkedinTwitter

business netwerk betuwe pitch
BPR visie

PathéPathé

Organisatie:
José Peters

U wordt persoonlijk en gastvrij ontvangen door José Peters.

Jose Peters-Vissers Netwerker pur - sang José Peters was jarenlang werkzaam als directie- secretaresse bij Price Waterhouse Coopers en van augustus 2011 tot april 2016 als regioconsulente voor Nijmegen e.o. bij Mens & Relatie, een relatiebemiddelings bureau met een zeer persoonlijke aanpak. Haar interesse voor het verhaal achter de mens hielp haar bij het vinden van nieuw relatiegeluk voor haar cliënten. Daarnaast is José vanaf 2012 zeer actief met acquirerend netwerken in de regio en heeft ze zichzelf derhalve ontwikkeld tot een netwerker pur-sang. Dat sloot goed aan bij de essentie van Mens & Relatie, namelijk mensen met elkaar verbinden. Daar is de basis gelegd voor Business Netwerk Betuwe (BNB), een businessclub voor de succesvolle ondernemer die ze in augustus 2014 heeft opgericht.

BNB richt zich op de zakelijke markt en elke derde donderdag van de maand organiseert José met veel plezier en passie inspirerende netwerkbijeenkomsten, met de doelstelling om mensen zakelijk met elkaar te verbinden.

Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het tot een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen.

Hoofdsponsor:
Works

Smart
Staffing
Solutions

Bart CreemersDe arbeidsmarkt is sterk in ontwikkeling en flexibiliseert. De Wet werk en zekerheid vraagt om andere oplossingen die werkgever en werknemer risicoloos aan elkaar verbindt en toch voor zekerheid zorgen. Wij bieden slimme personeels- oplossingen voor elke situatie.

Works Smart Staffing Solutions gaat flexibel in elke personeels- gedachtengang mee. Tijdelijk en kort personeel nodig? Dan zetten we een medewerker op uitzendbasis in of schakelen een ZZP’er in. Is geschikt personeel in Nederland niet beschikbaar dan kijken we over de grens. Ook omgekeerd trouwens. Ben je tevreden over een medewerker maar wil je nog geen vast contract bieden? Personeel op tijdelijke contractbasis kun je langer aan je binden via detachering. Goed personeel vinden is lastig, zeker als je iemand voor lange tijd nodig hebt, wil je de juiste kandidaat. Wij helpen je met werving en selectie.

Kortom, de dynamiek van de personeelsmarkt vraagt als werkgever nogal wat om op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden om je personeelsbezetting op meest lucratieve manier in te vullen. Works Smart Staffing Solutions heeft een groot netwerk, de expertise met betrekking tot flexibel personeel en verzorgt desgewenst ook de salarisadministratie. De beste oplossing voor jouw personeelsvraagstuk!

Foto's afgelopen bijeenkomst

Op 17 januari 2019 was Business Netwerk Betuwe te gast bij Premium Partner Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof, een luxe hotel gelegen op een prachtig landgoed nabij Nijmegen en tussen de heuvels van Berg en Dal. Gastheer Ken Baakman en gastvrouw Miriam Verhoeven ontvingen de netwerkers met een champagne ontbijtbuffet om elkaar op smakelijke wijze in het nieuwe jaar weer te ontmoeten en succesvol te netwerken. Bovendien was er een rondleiding om verder kennis te maken met alles wat Landgoed Hotel Holthurnsche Hof een ieder te bieden heeft. Met dank aan Ruurd van Dijk van ADA-Fotografie voor de leuke foto's van deze ochtend!

Bekijk de volledige fotoreportages en video's >>

Video's

Door MultiBeeld Media Producties

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 17 januari 2019 op de prachtige locatie van Premium Partner Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Het was een fantastische bijeenkomst met veel enthousiaste netwerkers van Business Netwerk Betuwe. Gastheer Ken Baakman en gastvrouw Miriam Verhoeven hebben ons kennis laten maken met de vele mogelijkheden van dit mooie hotel en gezamenlijk hebben we tijdens het champagne ontbijt geproost op een mooi, succesvol, maar vooral gezond 2019!

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 december 2018. De netwerkers werden door gastheer Branko Godijk van Ricoh Document Center Nijmegen onder het genot van een heerlijk kopje koffie van zijn nieuwe koffiebrand Café Y Más gastvrij ontvangen op locatie bij De Treffers in Groesbeek. Met gastspreker oud prof wielrenner Gert Jakobs hebben we het jaar 2018 lachend, geboeid en geïnspireerd afgesloten en kijken we met alle sponsoren, partners en leden uit naar een nieuw jaar met mooie bijeenkomsten en interessante gastsprekers op inspirerende locaties, want zoals Gert Jakobs terecht opmerkte: alleen red je het niet, maar met een ieder op de juiste plek kan je zeer succesvol zijn! Business Netwerk Betuwe: hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer!

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 november 2018 met gastheer Chris Perk van Combine-ICT. Bastiaan van Brussel en Paul van Damme ontvingen het netwerk op bijzonder gastvrije wijze in hun sfeervolle restaurant Brasserie 1910 te Nijmegen-Oosterhout. Gastspreker Harold Koenders verzorgde de presentatie `Heb jij angst voor de digitale revolutie?`. Het was een geslaagde ochtend in een prettige ambiance en waar ook stevig kon worden genetwerkt.

Hoofdsponsor

Premium sponsor


Works Smart Staffing SolutionsAvodesch

Slimme personeelsoplossingen

Alles voor de schoonmaak


Mediasponsor

Mediasponsor

Mediasponsor


Prode WijchenRobeau 

Webdesign

Printing & design

Videografie

Onze partners

Contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met José Peters:

E: jose@businessnetwerkbetuwe.nl
T: 06 - 41 12 30 60

 

Presentatie geven?

Deel uw verhaal met een geïnteresseerde groep ondernemers!

Wat maakt een zakelijk netwerk een gewéldig netwerk? De mogelijkheid om uw boodschap te delen met de deelnemers!

Business Netwerk Betuwe biedt de gelegenheid om aan het begin van een netwerksessie een presentatie te geven als gastspreker. Deel uw kennis, biedt een kijkje achter de schermen van uw branche, of presenteer uw innovatie.

Deze website wordt u aangeboden door Business Netwerk Betuwe i.s.m. Prode Webdesign & Vormgeving