Google+FacebookLinkedinTwitter

business netwerk betuwe pitch
BPR visie

Brasserie 1910 Brasserie 1910

Organisatie:
José Peters

U wordt persoonlijk en gastvrij ontvangen door José Peters.

Jose Peters-Vissers Netwerker pur - sang José Peters was jarenlang werkzaam als directie- secretaresse bij Price Waterhouse Coopers en van augustus 2011 tot april 2016 als regioconsulente voor Nijmegen e.o. bij Mens & Relatie, een relatiebemiddelings bureau met een zeer persoonlijke aanpak. Haar interesse voor het verhaal achter de mens hielp haar bij het vinden van nieuw relatiegeluk voor haar cliënten. Daarnaast is José vanaf 2012 zeer actief met acquirerend netwerken in de regio en heeft ze zichzelf derhalve ontwikkeld tot een netwerker pur-sang. Dat sloot goed aan bij de essentie van Mens & Relatie, namelijk mensen met elkaar verbinden. Daar is de basis gelegd voor Business Netwerk Betuwe (BNB), een businessclub voor de succesvolle ondernemer die ze in augustus 2014 heeft opgericht.

BNB richt zich op de zakelijke markt en elke derde donderdag van de maand organiseert José met veel plezier en passie inspirerende netwerkbijeenkomsten, met de doelstelling om mensen zakelijk met elkaar te verbinden.

Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het tot een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen.

Hoofdsponsor:
Works

Smart
Staffing
Solutions

Bart CreemersDe arbeidsmarkt is sterk in ontwikkeling en flexibiliseert. De Wet werk en zekerheid vraagt om andere oplossingen die werkgever en werknemer risicoloos aan elkaar verbindt en toch voor zekerheid zorgen. Wij bieden slimme personeels- oplossingen voor elke situatie.

Works Smart Staffing Solutions gaat flexibel in elke personeels- gedachtengang mee. Tijdelijk en kort personeel nodig? Dan zetten we een medewerker op uitzendbasis in of schakelen een ZZP’er in. Is geschikt personeel in Nederland niet beschikbaar dan kijken we over de grens. Ook omgekeerd trouwens. Ben je tevreden over een medewerker maar wil je nog geen vast contract bieden? Personeel op tijdelijke contractbasis kun je langer aan je binden via detachering. Goed personeel vinden is lastig, zeker als je iemand voor lange tijd nodig hebt, wil je de juiste kandidaat. Wij helpen je met werving en selectie.

Kortom, de dynamiek van de personeelsmarkt vraagt als werkgever nogal wat om op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden om je personeelsbezetting op meest lucratieve manier in te vullen. Works Smart Staffing Solutions heeft een groot netwerk, de expertise met betrekking tot flexibel personeel en verzorgt desgewenst ook de salarisadministratie. De beste oplossing voor jouw personeelsvraagstuk!

Foto's afgelopen bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe was op 18 oktober 2018 te gast bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent. Gastvrouw en spreker Marije Van der Valk ontving samen met Marijn Span de netwerkers op deze prachtige locatie en vertelde inspirerend over hoe je ondernemer kunt blijven binnen een familieconcern. De aanwezigen luisterden aandachtig naar de presentatie en waren onder de indruk van het verhaal en het mooie hotel. Met dank aan Ruurd van Dijk van ADA-fotografie voor de leuke foto's van deze zeer geslaagde ochtend!

Bekijk de volledige fotoreportages en video's >>

Video's

Door MultiBeeld Media Producties

Prachtig, dat was het uitzicht vanaf de bovenste verdieping bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent. Met deze mooie video sfeerimpressie van onze nieuwe mediasponsor MultiBeeld Media Producties kunnen we nog even nagenieten van de in alle opzichten geslaagde bijeenkomst van Business Netwerk Betuwe. Donderdag 18 oktober jl. werden we door Marije van der Valk gastvrij ontvangen in haar hotel en konden we na de inspirerende presentatie, tijdens een rondleiding door het hotel, ook nog volop genieten van het indrukwekkende uitzicht over Nijmegen en omgeving.

Door Dikke Huisstijl

Leuke impressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 september 2018 bij LIZ Grand Café. Gastheer en mediasponsor Sander Koopsen van Prode uit Wijchen ontving de netwerkers op deze prachtige strandlocatie. De aanwezigen genoten van de interessante en amusante gastpresentatie "Haal jij ook je bedrijf online onderuit?" van gastspreker Peter Reijers. Met deze laatste sfeerimpressie van Wout Reinders, die weer zoals gebruikelijk de geweldige sfeer van het netwerk toont, nemen we afscheid van Dikke Huisstijl en heten we onze nieuwe mediasponsor Toine Peerenboom van MultiBeeld Media Producties van harte welkom als onze nieuwe mediasponsor voor videografie!

Netwerken en supercars, dé perfecte combinatie! Een ´snelle´ sfeerimpressie van het indrukwekkende bezoek aan Porsche Centrum Gelderland in Heteren. Op 21 juni jl. was Business Netwerk Betuwe te gast in het Classic Center en werden de netwerkers in 2 groepen door Daniël van der Ley en Freek Janssen meegenomen voor een inspirerende rondleiding om kennis te maken met dit fantastische bedrijf. We konden heerlijk wegdromen bij de prachtige bolides die in overvloed aan ons voorbij kwamen. Het was een mooie en in alle opzichten super geslaagde ochtend!

Hoofdsponsor

Premium sponsor


Works Smart Staffing SolutionsAvodesch

Slimme personeelsoplossingen

Alles voor de schoonmaak


Mediasponsor

Mediasponsor

Mediasponsor


Prode WijchenRobeau 

Webdesign

Printing & design

Videografie

Onze partners

Contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met José Peters:

E: jose@businessnetwerkbetuwe.nl
T: 06 - 41 12 30 60

 

Presentatie geven?

Deel uw verhaal met een geïnteresseerde groep ondernemers!

Wat maakt een zakelijk netwerk een gewéldig netwerk? De mogelijkheid om uw boodschap te delen met de deelnemers!

Business Netwerk Betuwe biedt de gelegenheid om aan het begin van een netwerksessie een presentatie te geven als gastspreker. Deel uw kennis, biedt een kijkje achter de schermen van uw branche, of presenteer uw innovatie.

Deze website wordt u aangeboden door Business Netwerk Betuwe i.s.m. Prode Webdesign & Vormgeving