Google+FacebookLinkedinTwitter

business netwerk betuwe pitch
BPR visie

Mens en Relatie

Organisatie:
José Peters

U wordt persoonlijk en gastvrij ontvangen door José Peters.

Jose Peters-Vissers Netwerker pur - sang José Peters was jarenlang werkzaam als directie- secretaresse bij Price Waterhouse Coopers en van augustus 2011 tot april 2016 als regioconsulente voor Nijmegen e.o. bij Mens & Relatie, een relatiebemiddelings bureau met een zeer persoonlijke aanpak. Haar interesse voor het verhaal achter de mens hielp haar bij het vinden van nieuw relatiegeluk voor haar cliënten. Daarnaast is José vanaf 2012 zeer actief met acquirerend netwerken in de regio en heeft ze zichzelf derhalve ontwikkeld tot een netwerker pur-sang. Dat sluit goed aan bij de essentie van Mens & Relatie, namelijk mensen met elkaar verbinden. Daar is de basis gelegd voor Business Netwerk Betuwe (BNB), een businessclub voor de succesvolle ondernemer die ze in augustus 2014 heeft opgericht.

BNB richt zich op de zakelijke markt en elke derde donderdag van de maand organiseert José, mede als ambassadeur van Mens & Relatie, met veel plezier inspirerende netwerkbijeenkomsten, eveneens met de doelstelling om mensen zakelijk met elkaar te verbinden.

Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het tot een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen.

Hoofdsponsor:
Works

Smart
Staffing
Solutions

Bart CreemersDe arbeidsmarkt is sterk in ontwikkeling en flexibiliseert. De Wet werk en zekerheid vraagt om andere oplossingen die werkgever en werknemer risicoloos aan elkaar verbindt en toch voor zekerheid zorgen. Wij bieden slimme personeels- oplossingen voor elke situatie.

Works Smart Staffing Solutions gaat flexibel in elke personeels- gedachtengang mee. Tijdelijk en kort personeel nodig? Dan zetten we een medewerker op uitzendbasis in of schakelen een ZZP’er in. Is geschikt personeel in Nederland niet beschikbaar dan kijken we over de grens. Ook omgekeerd trouwens. Ben je tevreden over een medewerker maar wil je nog geen vast contract bieden? Personeel op tijdelijke contractbasis kun je langer aan je binden via detachering. Goed personeel vinden is lastig, zeker als je iemand voor lange tijd nodig hebt, wil je de juiste kandidaat. Wij helpen je met werving en selectie.

Kortom, de dynamiek van de personeelsmarkt vraagt als werkgever nogal wat om op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden om je personeelsbezetting op meest lucratieve manier in te vullen. Works Smart Staffing Solutions heeft een groot netwerk, de expertise met betrekking tot flexibel personeel en verzorgt desgewenst ook de salarisadministratie. De beste oplossing voor jouw personeelsvraagstuk!

Foto's afgelopen bijeenkomst

Op 15 februari 2018 heeft Business Netwerk Betuwe weer mogen genieten van de enorme gastvrijheid van Mercure Hotel Nijmegen Centre. General manager en gastheer Jurriaan Theloosen ontving samen met zijn management assistant Ivonne den Hartog de gasten op deze gezellige ochtend in hun vriendelijke hotel. De gastpresentatie `Self-leadership, het recept voor succes!´ was in handen van ex-topsporter en Lifechanger Fred Beljaars. Met dank aan Ruurd van Dijk van ADA-Fotografie voor de leuke fotoverslaglegging van deze in alle opzichten zeer geslaagde bijeenkomst!

Bekijk de volledige fotoreportages en video's >>

Video's

Door Dikke Huisstijl

Een leuke sfeerimpressie, met de alom bekende Rocky soundtrack ´Gonna Fly Now´, van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 februari 2018 in Mercure Hotel Nijmegen Centre. General manager en gastheer Jurriaan Theloosen en gastvrouw Ivonne den Hartog ontvingen de netwerkers in hun vriendelijke en gastvrije hotel. Het was een zeer geslaagde netwerkochtend met gastoptreden van ex-topsporter en lifechanger Fred Beljaars.

Een video impressie van de gezellige Business Netwerk Betuwe nieuwjaarsbijeenkomst van 18 januari 2018 in de schemer verlichte sfeervolle feestgelegenheid Old Cave in Nijmegen. Terwijl het buiten stormde, werden de netwerkers van Business Netwerk Betuwe binnen in Old Cave gastvrij ontvangen door gastheer Frenk Derksen en zong Jari Esbeukman de sterren van de hemel. Op deze ochtend werd ook op gepaste wijze afscheid genomen van premium partner Ronald Moray. Het was een sfeervolle start van het nieuwe jaar!

Sfeervolle impressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 21 december 2017. Gastheer en hoofdsponsor Bart Creemers van Works Smart Staffing Solutionsl ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe bij de Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Het was een in alle opzichten zeer geslaagde netwerkochtend met een inspirerende gastpresentatie over Excellente klantbeleving van Jean-Marc van Grondelle en een heerlijk, goed verzorgd kerstontbijt. Een mooie afsluiter van een succesvol jaar!

Hoofdsponsor

Organisator/Oprichter


Works Smart Staffing SolutionsMens en Relatie

Slimme personeelsoplossingen

Relatiebemiddeling


Mediasponsor

Mediasponsor

Mediasponsor


Prode WijchenRobeau 

Webdesign

Printing & design

Videografie

Onze partners

Contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met José Peters:

E: jose@businessnetwerkbetuwe.nl
T: 06 - 41 12 30 60

 

Presentatie geven?

Deel uw verhaal met een geïnteresseerde groep ondernemers!

Wat maakt een zakelijk netwerk een gewéldig netwerk? De mogelijkheid om uw boodschap te delen met de deelnemers!

Business Netwerk Betuwe biedt de gelegenheid om aan het begin van een netwerksessie een presentatie te geven als gastspreker. Deel uw kennis, biedt een kijkje achter de schermen van uw branche, of presenteer uw innovatie.

Deze website wordt u aangeboden door Business Netwerk Betuwe i.s.m. Prode Webdesign & Vormgeving