Google+FacebookLinkedinTwitter

Fotogalerij

Door Ruurd van Dijk van ADA-fotografie

 

 

Videos

Door MultiBeeld Media Producties

Prachtig, dat was het uitzicht vanaf de bovenste verdieping bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent. Met deze mooie video sfeerimpressie van onze nieuwe mediasponsor MultiBeeld Media Producties kunnen we nog even nagenieten van de in alle opzichten geslaagde bijeenkomst van Business Netwerk Betuwe. Donderdag 18 oktober jl. werden we door Marije van der Valk gastvrij ontvangen in haar hotel en konden we na de inspirerende presentatie, tijdens een rondleiding door het hotel, ook nog volop genieten van het indrukwekkende uitzicht over Nijmegen en omgeving.

 

Door Dikke Huisstijl

Leuke impressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 september 2018 bij LIZ Grand Café. Gastheer en mediasponsor Sander Koopsen van Prode uit Wijchen ontving de netwerkers op deze prachtige strandlocatie. De aanwezigen genoten van de interessante en amusante gastpresentatie "Haal jij ook je bedrijf online onderuit?" van gastspreker Peter Reijers. Met deze laatste sfeerimpressie van Wout Reinders, die weer zoals gebruikelijk de geweldige sfeer van het netwerk toont, nemen we afscheid van Dikke Huisstijl en heten we onze nieuwe mediasponsor Toine Peerenboom van MultiBeeld Media Producties van harte welkom als onze nieuwe mediasponsor voor videografie!

Netwerken en supercars, dé perfecte combinatie! Een ´snelle´ sfeerimpressie van het indrukwekkende bezoek aan Porsche Centrum Gelderland in Heteren. Op 21 juni jl. was Business Netwerk Betuwe te gast in het Classic Center en werden de netwerkers in 2 groepen door Daniël van der Ley en Freek Janssen meegenomen voor een inspirerende rondleiding om kennis te maken met dit fantastische bedrijf. We konden heerlijk wegdromen bij de prachtige bolides die in overvloed aan ons voorbij kwamen. Het was een mooie en in alle opzichten super geslaagde ochtend!

Een mooie impressie van een sfeervolle ochtend bij het Nederlands Wijnbouwcentrum. Gastheer Adam Dijkstra ontving op 17 mei 2018 Business Netwerk Betuwe op deze prachtige locatie in wijndorp Groesbeek en nam de netwerkers mee in de wereld van de Nederlandse wijn. Tijdens een inspirerende rondleiding kon men zien hoe de wijnen van de Wijnhoeve de Colonjes worden geproduceerd en was er aansluitend een wijnproeverij om kennis te maken met de lekkere wijnen.

Leuke sfeerimpressie van de zeer geslaagde Business Netwerk Betuwe Bijeenkomst van 19 april 2018. Op deze mooie zonnige lentedag ontving Marcel Weber de netwerkers op zijn inspirerende gastlocatie Bij Edison en liet ze kennis maken met zijn uiterst gastvrije team. Rik van der Sar van Fitlife Coach verzorgde de gastpresentatie ´Hoe vitaal ben jij?´ en nam de aanwezigen, door middel van reflecterende vragen en nieuwe inzichten, mee in het thema vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Leuke impressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 maart 2018. Gastheer en premium partner Rob Derks van Sligro Food Group ontving, samen met zijn vriendelijke foodprofessionals, de netwerkers voor een smakelijke ochtend in zijn vestiging in Nijmegen. De inspirerende gastpresentatie was in handen van Albert van Rheede, executive chef van Sanadome Hotel & Spa Nijmegen. Het was een zeer geslaagde ochtend en de video toont weer, zoals gebruikelijk, de geweldige sfeer van het netwerk.

Een leuke sfeerimpressie, met de alom bekende Rocky soundtrack ´Gonna Fly Now´, van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 februari 2018 in Mercure Hotel Nijmegen Centre. General manager en gastheer Jurriaan Theloosen en gastvrouw Ivonne den Hartog ontvingen de netwerkers in hun vriendelijke en gastvrije hotel. Het was een zeer geslaagde netwerkochtend met gastoptreden van ex-topsporter en lifechanger Fred Beljaars.

Een video impressie van de gezellige Business Netwerk Betuwe nieuwjaarsbijeenkomst van 18 januari 2018 in de schemer verlichte sfeervolle feestgelegenheid Old Cave in Nijmegen. Terwijl het buiten stormde, werden de netwerkers van Business Netwerk Betuwe binnen in Old Cave gastvrij ontvangen door gastheer Frenk Derksen en zong Jari Esbeukman de sterren van de hemel. Op deze ochtend werd ook op gepaste wijze afscheid genomen van premium partner Ronald Moray. Het was een sfeervolle start van het nieuwe jaar!

Sfeervolle impressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 21 december 2017. Gastheer en hoofdsponsor Bart Creemers van Works Smart Staffing Solutionsl ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe bij de Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Het was een in alle opzichten zeer geslaagde netwerkochtend met een inspirerende gastpresentatie over Excellente klantbeleving van Jean-Marc van Grondelle en een heerlijk, goed verzorgd kerstontbijt. Een mooie afsluiter van een succesvol jaar!

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 16 november 2017. Gastvrouw Anita Friebel ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Het was een zeer geslaagde netwerkochtend met een interessante gastpresentatie "Waarden & Geloofwaardigheid: een trouwe klant begint bij jezelf!" van Sander en Stephan Ummelen van Waardengedreven (Value Driven).

Eye Of The Tiger: Kom op, recht naar de top. Heb het lef, krijg de roem. Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 oktober 2017. Gastvrouw Martine Tjepkema, van Via Optima Gerechtsdeurwaarders, ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in 't Sfeerhuys bij de Looimolen in Nijmegen, waar Ria Groentjes (namens Tante Theater) al in de vroege ochtend de ondernemers wist over te halen om vol in de spotlights te gaan pitchen.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 21 september 2017. Gastheer Jeroen de Laat van OOvB adviseurs en accountants ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe vanwege de grote opkomst in Zaal Verploegen naast Eetcafé Vrienden te Wijchen. De gastspreker was deze keer Ron van der Veen van Result Care uit Molenhoek, die een leuke presentatie gaf en de geïnteresseerde aanwezigen uitlegde wat je lichaam nodig heeft om fit te blijven en hoe je jezelf als ondernemer duurzaam inzetbaar kan houden.

Een sfeerimpressie van de Premium Partner BBQ van Business Netwerk Betuwe. Op 13 juli 2017 waren de Premium Partners te gast bij Evenementenorganisatie Omnivents op strandclub locatie Watergoed in Valburg. Joost Frijlink en Frits Kok van Hutten ontvingen de premium partners op deze prachtige aan het water gelegen locatie en zorgden voor een onvergetelijke avond waar met veel plezier op kan worden teruggekeken. Samen met Daan Oude Elferink - Daanoe heeft Wout Reinders van Dikke Huisstijl het op video vastgelegd.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 juni 2017. Gastheer Francis Kam, general manager van Mercure Hotel Nijmegen Centre, ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in zijn altijd zo vriendelijke en gastvrije hotel. Deze ochtend stond geheel in het teken van "Vive la France bij Business Netwerk Betuwe". De gastpresentatie van Jan Ibelings, professioneel karikaturist, werd door de aanwezigen enthousiast ontvangen en met de rosé van Freek Verhoeven (Wijnhoeve de Colonjes uit Groesbeek) werd er geproost op de vakantie, hotel Mercure en het geweldige netwerk!

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 18 mei 2017. Gastheer Cees Herrmann van Korsten Van Dieperbeek Groep B.V. ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de hospitality trailers van Van Geel Roadshows op locatie bij Lucas van Krugten van het Postillion Hotel Arnhem. De gastpresentatie was deze keer in handen van Jan van Geel van Van Geel Roadshows. Hij nam Business Netwerk Betuwe mee on the road! Klik hier om de mobiele versie te bekijken.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 april 2017. Gastheer Chris Perk van Combine-ICT ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in Restaurant ODE (Ontmoeten - Drinken Eten) van Johan Verheijen te Elst. De interessante gastpresentatie "Cybercrime: ben jij als ondernemer hier tegen beschermd?" was in handen van Henri Beek van Digital Investigation.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 16 maart 2017. Gastheer Christian Maldonado ontving de 117 aanwezige netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de showroom van Hegeman tussen de mooie auto's. De presentatie van gastspreker Wilfried Giesen "Van burn-out naar ijskoud ondernemen" zorgde voor een stille zaal met ondernemers die met volle aandacht en bewondering luisterden naar zijn levensles.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst "De Ondernemer die durft te dromen" van 16 februari 2017. Gastvrouw Anita Friebel ontving ruim 100 netwerkers in het mooie bedrijfsrestaurant van het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Gastspreker en mediasponsor James Timmermans wist met zijn presentatie "Dromen, durven, doen!" iedereen van het begin tot het einde te boeien.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 januari 2017. Gastheer John Patrick van der Kaa van Color Business Centers ontving de netwerkers bij Regus Nijmegen in FiftyTwoDegrees. Met zijn lezing "De Ondernemer in de spotlights" en aansluitend zijn table magic, samen met zijn collega én premium partner Ronald Moray, wist gastpresentator Peter Vogel iedereen te verbazen en te amuseren!

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 december 2016 bij Postillion Hotel Arnhem. Op deze sfeervolle ochtend werd het BNB Team 2017 met de nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd en nam gastspreker Daan Oude Elferink met zijn boeiende presentatie en expositie de ruim 100 aanwezige ondernemers mee op ontdekkingsreis naar de wereld van verboden, verlaten en vervallen.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 17 november 2016 bij Mercure Hotel Nijmegen Centre. Gastspreker Saskia Verkade van Puur Verkade Communicatie wist ruim 100 aanwezige ondernemers te boeien met haar presentatie "Ondernemen is net-werken, presenteer jezelf!".

Een sfeerimpressie van de bijeenkomst van 20 oktober 2016 bij Concertzaal de Vereeniging in Nijmegen. Ook interesse in een professionele bedrijfsvideo. Kijk snel op http://www.merkenmediaboost.nl/?utm_s...

Een sfeerimpressie van de bijeenkomst van 16 juni 2016 bij Villa Velperweg in Arnhem. Sprekers waren Wilco van Kasteren en Gerry van Campen van Keizerstad radio.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 mei 2016 bij partner BuitenOverleg te Wijchen met gastpresentatie vanaf het drijvend ponton "Bye bye salespitch, hello storytelling!" van Wouter Looten. Aansluitend vertelt onze magisch entertainer én partner Ronald Moray in het interview, waarom ook híj heeft gekozen voor Business Netwerk Betuwe.

Sfeerimpressie van de businessmeeting van 21 april met aansluitend een interview met James Timmermans van merk & media boost.

Een sfeerimpressie van de bijeenkomst van 17 maart jl. Aansluitend een interview met Sander Koopsen van Prode en Wim Vorenkamp van RO-WI. Ook interesse in een professionele bedrijfsvideo. Kijk snel op http://www.merkenmediaboost.nl/?utm_s...

Sfeerimpressie van de tweede Business Netwerk Betuwe bijeenkomst op 18 februari 2016 met aansluitend een interview met Francis Kam van Mercure Hotel Nijmegen.

Sfeerimpressie van de "luchtige en magische" nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 21 januari 2016 bij partner 024 Catering te Nijmegen en aansluitend het enthousiaste interview met ambassadeur Frank Janssen van BPRvisie Audiovisueel B.V., trotse hoofdsponsor van Business Netwerk Betuwe.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 17 december 2015 met als gastheer VWGNijhof en gastspreker Daan Oude Elferink en zijn presentatie "Verval laat de verbeelding spreken" bij restaurant ODE te Elst.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 november 2015 met champagne ontbijt op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst en interview met John den Hollander in restaurant "In de Kazerne" te Nijmegen op 15 oktober 2015.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst bij Omnivents in Valburg op 17 september 2015.

Videoimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst bij Mercure Hotel Nijmegen Centre op 18 juni 2015

Videoimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst bij Terlouw Land Rover in Arnhem op 19 februari 2015

Sfeerimpressie van de lezing "De magie naar succes" van nationaal en internationaal bekroonde goochelaar Ronald Moray en de aansluitende netwerkochtend bij Business Netwerk Betuwe op 20 november 2014.

Business Netwerk Betuwe sfeerimpressie

Deze website wordt u aangeboden door Business Netwerk Betuwe i.s.m. Prode Webdesign & Vormgeving