Google+FacebookLinkedinTwitter

Fotogalerij

Door Ruurd van Dijk van ADA-fotografie

 

 

Videos

Door Erjan Valkenburg van Expanded

EEN ULTIEME BELEVING!
Met deze leuke sfeerimpressie van onze mediasponsor Erjan Valkenburg van Expanded is het heerlijk nagenieten van een geweldige ochtend bij onze partner Giesbers Retail in Duiven. Gastheer Jorg Giesbers nam op 20 februari jl. de netwerkers van Business Netwerk Betuwe mee in de dynamische en innovatieve wereld van de ultieme klantbeleving. Tijdens een interessante rondleiding door de studio's hebben we kennis kunnen vergaren, sfeer mogen proeven, maar bovenal ervaren wat Giesbers als 360 graden omnichannel communicatiebureau allemaal te bieden heeft.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN!
Met deze leuke sfeerimpressie van onze mediasponsor Erjan Valkenburg (Expanded) kijken wij met plezier terug op de nieuwjaarsbijeenkomst bij onze premium partner DPN Rikken Print te Nijmegen. Antoine Haggenburg ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op gastvrije wijze in zijn drukkerij en bood de gelegenheid om onder het genot van heerlijke versnaperingen en goede koffie, door een echte barista gemaakt, elkaar in het nieuwe jaar weer te ontmoeten, te netwerken en deel te nemen aan een interessante rondleiding om verder kennis te maken met alles wat DPN Rikken Print te bieden heeft. Het was erg leuk om een kijkje te nemen in de keuken van één van onze partners en we vonden het een, in alle opzichten, zeer geslaagde ochtend!

Met deze mooie sfeerimpressie van Erjan Valkenburg van Expanded is het heerlijk nagenieten van een geslaagde eindejaarsbijeenkomst bij Mercure Hotel Nijmegen Centre. Op donderdag 19 december 2019 ontving general manager en gastheer Jurriaan Theloosen op zeer gastvrije wijze, samen met zijn team van gepassioneerde en attente medewerkers, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in zijn mooie en comfortabele hotel. De gastpresentatie was deze keer in handen van Etienne Kreutzer, organisatieadviseur bij Stendig. Hij nam de aanwezigen mee in de mogelijkheden die 'de zachte kant' bieden en gaf concrete tips over het veranderen van gedrag, cultuur en communicatie. Het was een mooie afsluiter van 2019 en we zijn klaar voor 2020!

Met deze mooie sfeerimpressie van Erjan Valkenburg van Expanded kunnen wij heerlijk nagenieten van een in alle opzichten succesvolle bijeenkomst bij onze gastvrije Premium Partner Mark Puijpe van Zijm in Nijmegen. Midden tussen de prachtige auto's in de showroom, in goed gezelschap met een heerlijk kopje koffie van een echte barista, was het fijn om laagdrempelig en effectief te netwerken en leuk om deel te nemen aan de interessante en interactieve kennisquiz over actuele autofiscaliteiten, onder leiding van gastspreker Jan Rolleman (fiscalist bij AMD automotive fiscalisten). We kunnen wederom terugkijken op een zeer geslaagde ochtend!

Een leuke eerste sfeerimpressie van de nieuwe mediasponsor voor videografie Erjan Valkenburg (Expanded) van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst op donderdag 17 oktober 2019 bij netwerkpartner Landgoed Welderen in Elst. Het was een gezellige ochtend op een mooie (sportieve) en gastvrije locatie met een inspirerend verhaal van gastspreker Ronald van Os (Hoofd Greenkeeper). Hij legde de netwerkers in een korte presentatie uit hoe hij met zijn medewerkers, door tegenslag te omarmen, van ontevreden klanten zijn beste ambassadeurs heeft gemaakt. Verder waren natuurlijk ook weer alle ingrediënten aanwezig om op prettige en zinvolle wijze met elkaar laagdrempelig te netwerken. We kunnen wederom terugkijken op een zeer geslaagde ochtend!

 

Door MultiBeeld Media Producties

Met deze mooie sfeerimpressie van Toine Peerenboom van MultiBeeld Media Producties is het nagenieten van een geweldige ochtend bij Sterrebosch in Wijchen! Met zó veel gewaardeerde (premium) partners, leden en speciale gasten hebben we genoten van alles wat ons 5-jarig jubileumfeest compleet maakte. De enorme gastvrijheid van Geert Sanders en zijn Sterrebosch team, heerlijke hapjes van Servontyn Catering, met dank aan Lenny Kamphuis, natuurlijk ook de prosecco van Danny van Leersum van Wijnhandel Halve Morgen en niet te vergeten de ambachtelijke bonbons van Peter Doekbrijder (Chocobreak), het was verrukkelijk! Muzikale topper Kevin Siebelink speelde en zong voor ons de sterren van de hemel. Trots mogen we zijn op deze mooie club van ondernemende netwerkers die samen telkens weer voor een topsfeer zorgen!

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst op donderdag 20 juni 2019 bij Wassink Autogroep in Velp. De nieuwe luxueuze DS showroom diende als prachtig decor voor een ochtend vol mooie auto's, inspiratie en connecties. De netwerkers werden door gastvrouw Vivienne van der Veen en haar collega's gastvrij ontvangen en gastspreker Ferdinand van den Berg van Free2Move gaf een presentatie over de toekomst van connectiviteit in de autobranche. We kunnen wederom terugkijken op een zeer geslaagde ochtend.

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst op donderdag 16 mei 2019 bij Brasserie De Altena in Oosterhout. Het was een ochtend vol energie, inspiratie en dynamiek. Gastspreker Patrick van Gils van TOPpresentaties gaf met zijn interactieve presentatie de netwerkers van Business Netwerk Betuwe handige tips and trics voor een perfecte pitch. Samen met gastheer en gastvrouw Robert en Jesca van Kempen kunnen we terugkijken op een super geslaagd event op een prachtige locatie aan de dijk met uitzicht op de Waal en de skyline van Nijmegen.

Dromen ~ Samen ondernemen ~ Ontmoeten
Een flitsende aftermovie van een heerlijke zonnige netwerkochtend in Lent. Ketelhuis Lent was het sfeervolle decor van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van donderdag 18 april 2019. De netwerkers waren enorm onder de indruk van deze bijzondere locatie en luisterden aandachtig naar gastheer Oguz (Oos) Yakkan die vol passie en inspiratie zijn droom met hen deelde. Vervolgens legde gastspreker Gertjan Tienkamp van Geldvoorelkaar.nl in zijn presentatie `Samen dromen waarmaken´ duidelijk uit wat crowdfunding nou precies inhoudt en hoe het in het specifieke geval van Ketelhuis Lent heeft kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van de droom van Oos. Natuurlijk werd er aansluitend weer stevig genetwerkt in en rondom Ketelhuis op het zonnige terras.

Inspiratie ~ Innovatie ~ Respect
Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 21 maart 2019. Gastheer Jeroen Vrolijks, directeur Bedrijven van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe ontving de netwerkers aan de Industrieweg Oost in Elst. De presentatie van gastspreker Arno Dumoré, eigenaar en oprichter van Duflex Mechatronics, was een grote bron van inspiratie voor de aanwezigen. Aandachtig en met veel respect voor zijn fantastische, innovatieve bedrijf luisterden zij naar het ondernemersverhaal van Arno, niet voor niets gekozen tot ondernemer van het jaar 2018!

AND THE OSCAR GOES TO..... de mooie aftermovie van Toine Peerenboom van MultiBeeld Media Producties! De super locatie Pathé Nijmegen was donderdag 21 februari jl. het decor van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst "Ben jij klaar voor The Next Step in Mobility?" met gastheer Jan Willem Tersteeg van Mobility Service Nederland. Na de ontvangst in de mooie business lounge mochten we met z'n allen plaats nemen in zaal 1 en kwam gastspreker Maarten Hachmang in zijn elektrische Renault Twizy het podium van de mega bioscoopzaal opgereden, om vervolgens zijn ervaringen met betrekking tot elektrisch vervoer met de aanwezige netwerkers te delen. We hebben genoten van de mooie promo's met het geweldige state-of-the-art beeld en geluid. Aansluitend werd er natuurlijk weer stevig genetwerkt.

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 17 januari 2019 op de prachtige locatie van Premium Partner Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Het was een fantastische bijeenkomst met veel enthousiaste netwerkers van Business Netwerk Betuwe. Gastheer Ken Baakman en gastvrouw Miriam Verhoeven hebben ons kennis laten maken met de vele mogelijkheden van dit mooie hotel en gezamenlijk hebben we tijdens het champagne ontbijt geproost op een mooi, succesvol, maar vooral gezond 2019!

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 december 2018. De netwerkers werden door gastheer Branko Godijk van Ricoh Document Center Nijmegen onder het genot van een heerlijk kopje koffie van zijn nieuwe koffiebrand Café Y Más gastvrij ontvangen op locatie bij De Treffers in Groesbeek. Met gastspreker oud prof wielrenner Gert Jakobs hebben we het jaar 2018 lachend, geboeid en geïnspireerd afgesloten en kijken we met alle sponsoren, partners en leden uit naar een nieuw jaar met mooie bijeenkomsten en interessante gastsprekers op inspirerende locaties, want zoals Gert Jakobs terecht opmerkte: alleen red je het niet, maar met een ieder op de juiste plek kan je zeer succesvol zijn! Business Netwerk Betuwe: hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer!

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 november 2018 met gastheer Chris Perk van Combine-ICT. Bastiaan van Brussel en Paul van Damme ontvingen het netwerk op bijzonder gastvrije wijze in hun sfeervolle restaurant Brasserie 1910 te Nijmegen-Oosterhout. Gastspreker Harold Koenders verzorgde de presentatie `Heb jij angst voor de digitale revolutie?`. Het was een geslaagde ochtend in een prettige ambiance en waar ook stevig kon worden genetwerkt.

Prachtig, dat was het uitzicht vanaf de bovenste verdieping bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent. Met deze mooie video sfeerimpressie van onze nieuwe mediasponsor MultiBeeld Media Producties kunnen we nog even nagenieten van de in alle opzichten geslaagde bijeenkomst van Business Netwerk Betuwe. Donderdag 18 oktober jl. werden we door Marije van der Valk gastvrij ontvangen in haar hotel en konden we na de inspirerende presentatie, tijdens een rondleiding door het hotel, ook nog volop genieten van het indrukwekkende uitzicht over Nijmegen en omgeving.

 

Door Dikke Huisstijl

Leuke impressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 september 2018 bij LIZ Grand Café. Gastheer en mediasponsor Sander Koopsen van Prode uit Wijchen ontving de netwerkers op deze prachtige strandlocatie. De aanwezigen genoten van de interessante en amusante gastpresentatie "Haal jij ook je bedrijf online onderuit?" van gastspreker Peter Reijers. Met deze laatste sfeerimpressie van Wout Reinders, die weer zoals gebruikelijk de geweldige sfeer van het netwerk toont, nemen we afscheid van Dikke Huisstijl en heten we onze nieuwe mediasponsor Toine Peerenboom van MultiBeeld Media Producties van harte welkom als onze nieuwe mediasponsor voor videografie!

Netwerken en supercars, dé perfecte combinatie! Een ´snelle´ sfeerimpressie van het indrukwekkende bezoek aan Porsche Centrum Gelderland in Heteren. Op 21 juni jl. was Business Netwerk Betuwe te gast in het Classic Center en werden de netwerkers in 2 groepen door Daniël van der Ley en Freek Janssen meegenomen voor een inspirerende rondleiding om kennis te maken met dit fantastische bedrijf. We konden heerlijk wegdromen bij de prachtige bolides die in overvloed aan ons voorbij kwamen. Het was een mooie en in alle opzichten super geslaagde ochtend!

Een mooie impressie van een sfeervolle ochtend bij het Nederlands Wijnbouwcentrum. Gastheer Adam Dijkstra ontving op 17 mei 2018 Business Netwerk Betuwe op deze prachtige locatie in wijndorp Groesbeek en nam de netwerkers mee in de wereld van de Nederlandse wijn. Tijdens een inspirerende rondleiding kon men zien hoe de wijnen van de Wijnhoeve de Colonjes worden geproduceerd en was er aansluitend een wijnproeverij om kennis te maken met de lekkere wijnen.

Leuke sfeerimpressie van de zeer geslaagde Business Netwerk Betuwe Bijeenkomst van 19 april 2018. Op deze mooie zonnige lentedag ontving Marcel Weber de netwerkers op zijn inspirerende gastlocatie Bij Edison en liet ze kennis maken met zijn uiterst gastvrije team. Rik van der Sar van Fitlife Coach verzorgde de gastpresentatie ´Hoe vitaal ben jij?´ en nam de aanwezigen, door middel van reflecterende vragen en nieuwe inzichten, mee in het thema vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Leuke impressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 maart 2018. Gastheer en premium partner Rob Derks van Sligro Food Group ontving, samen met zijn vriendelijke foodprofessionals, de netwerkers voor een smakelijke ochtend in zijn vestiging in Nijmegen. De inspirerende gastpresentatie was in handen van Albert van Rheede, executive chef van Sanadome Hotel & Spa Nijmegen. Het was een zeer geslaagde ochtend en de video toont weer, zoals gebruikelijk, de geweldige sfeer van het netwerk.

Een leuke sfeerimpressie, met de alom bekende Rocky soundtrack ´Gonna Fly Now´, van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 februari 2018 in Mercure Hotel Nijmegen Centre. General manager en gastheer Jurriaan Theloosen en gastvrouw Ivonne den Hartog ontvingen de netwerkers in hun vriendelijke en gastvrije hotel. Het was een zeer geslaagde netwerkochtend met gastoptreden van ex-topsporter en lifechanger Fred Beljaars.

Een video impressie van de gezellige Business Netwerk Betuwe nieuwjaarsbijeenkomst van 18 januari 2018 in de schemer verlichte sfeervolle feestgelegenheid Old Cave in Nijmegen. Terwijl het buiten stormde, werden de netwerkers van Business Netwerk Betuwe binnen in Old Cave gastvrij ontvangen door gastheer Frenk Derksen en zong Jari Esbeukman de sterren van de hemel. Op deze ochtend werd ook op gepaste wijze afscheid genomen van premium partner Ronald Moray. Het was een sfeervolle start van het nieuwe jaar!

Sfeervolle impressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 21 december 2017. Gastheer en hoofdsponsor Bart Creemers van Works Smart Staffing Solutionsl ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe bij de Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Het was een in alle opzichten zeer geslaagde netwerkochtend met een inspirerende gastpresentatie over Excellente klantbeleving van Jean-Marc van Grondelle en een heerlijk, goed verzorgd kerstontbijt. Een mooie afsluiter van een succesvol jaar!

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 16 november 2017. Gastvrouw Anita Friebel ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Het was een zeer geslaagde netwerkochtend met een interessante gastpresentatie "Waarden & Geloofwaardigheid: een trouwe klant begint bij jezelf!" van Sander en Stephan Ummelen van Waardengedreven (Value Driven).

Eye Of The Tiger: Kom op, recht naar de top. Heb het lef, krijg de roem. Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 oktober 2017. Gastvrouw Martine Tjepkema, van Via Optima Gerechtsdeurwaarders, ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in 't Sfeerhuys bij de Looimolen in Nijmegen, waar Ria Groentjes (namens Tante Theater) al in de vroege ochtend de ondernemers wist over te halen om vol in de spotlights te gaan pitchen.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 21 september 2017. Gastheer Jeroen de Laat van OOvB adviseurs en accountants ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe vanwege de grote opkomst in Zaal Verploegen naast Eetcafé Vrienden te Wijchen. De gastspreker was deze keer Ron van der Veen van Result Care uit Molenhoek, die een leuke presentatie gaf en de geïnteresseerde aanwezigen uitlegde wat je lichaam nodig heeft om fit te blijven en hoe je jezelf als ondernemer duurzaam inzetbaar kan houden.

Een sfeerimpressie van de Premium Partner BBQ van Business Netwerk Betuwe. Op 13 juli 2017 waren de Premium Partners te gast bij Evenementenorganisatie Omnivents op strandclub locatie Watergoed in Valburg. Joost Frijlink en Frits Kok van Hutten ontvingen de premium partners op deze prachtige aan het water gelegen locatie en zorgden voor een onvergetelijke avond waar met veel plezier op kan worden teruggekeken. Samen met Daan Oude Elferink - Daanoe heeft Wout Reinders van Dikke Huisstijl het op video vastgelegd.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 juni 2017. Gastheer Francis Kam, general manager van Mercure Hotel Nijmegen Centre, ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in zijn altijd zo vriendelijke en gastvrije hotel. Deze ochtend stond geheel in het teken van "Vive la France bij Business Netwerk Betuwe". De gastpresentatie van Jan Ibelings, professioneel karikaturist, werd door de aanwezigen enthousiast ontvangen en met de rosé van Freek Verhoeven (Wijnhoeve de Colonjes uit Groesbeek) werd er geproost op de vakantie, hotel Mercure en het geweldige netwerk!

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 18 mei 2017. Gastheer Cees Herrmann van Korsten Van Dieperbeek Groep B.V. ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de hospitality trailers van Van Geel Roadshows op locatie bij Lucas van Krugten van het Postillion Hotel Arnhem. De gastpresentatie was deze keer in handen van Jan van Geel van Van Geel Roadshows. Hij nam Business Netwerk Betuwe mee on the road! Klik hier om de mobiele versie te bekijken.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 april 2017. Gastheer Chris Perk van Combine-ICT ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in Restaurant ODE (Ontmoeten - Drinken Eten) van Johan Verheijen te Elst. De interessante gastpresentatie "Cybercrime: ben jij als ondernemer hier tegen beschermd?" was in handen van Henri Beek van Digital Investigation.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 16 maart 2017. Gastheer Christian Maldonado ontving de 117 aanwezige netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de showroom van Hegeman tussen de mooie auto's. De presentatie van gastspreker Wilfried Giesen "Van burn-out naar ijskoud ondernemen" zorgde voor een stille zaal met ondernemers die met volle aandacht en bewondering luisterden naar zijn levensles.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst "De Ondernemer die durft te dromen" van 16 februari 2017. Gastvrouw Anita Friebel ontving ruim 100 netwerkers in het mooie bedrijfsrestaurant van het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Gastspreker en mediasponsor James Timmermans wist met zijn presentatie "Dromen, durven, doen!" iedereen van het begin tot het einde te boeien.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 januari 2017. Gastheer John Patrick van der Kaa van Color Business Centers ontving de netwerkers bij Regus Nijmegen in FiftyTwoDegrees. Met zijn lezing "De Ondernemer in de spotlights" en aansluitend zijn table magic, samen met zijn collega én premium partner Ronald Moray, wist gastpresentator Peter Vogel iedereen te verbazen en te amuseren!

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 december 2016 bij Postillion Hotel Arnhem. Op deze sfeervolle ochtend werd het BNB Team 2017 met de nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd en nam gastspreker Daan Oude Elferink met zijn boeiende presentatie en expositie de ruim 100 aanwezige ondernemers mee op ontdekkingsreis naar de wereld van verboden, verlaten en vervallen.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 17 november 2016 bij Mercure Hotel Nijmegen Centre. Gastspreker Saskia Verkade van Puur Verkade Communicatie wist ruim 100 aanwezige ondernemers te boeien met haar presentatie "Ondernemen is net-werken, presenteer jezelf!".

Een sfeerimpressie van de bijeenkomst van 20 oktober 2016 bij Concertzaal de Vereeniging in Nijmegen. Ook interesse in een professionele bedrijfsvideo. Kijk snel op http://www.merkenmediaboost.nl/?utm_s...

Een sfeerimpressie van de bijeenkomst van 16 juni 2016 bij Villa Velperweg in Arnhem. Sprekers waren Wilco van Kasteren en Gerry van Campen van Keizerstad radio.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 mei 2016 bij partner BuitenOverleg te Wijchen met gastpresentatie vanaf het drijvend ponton "Bye bye salespitch, hello storytelling!" van Wouter Looten. Aansluitend vertelt onze magisch entertainer én partner Ronald Moray in het interview, waarom ook híj heeft gekozen voor Business Netwerk Betuwe.

Sfeerimpressie van de businessmeeting van 21 april met aansluitend een interview met James Timmermans van merk & media boost.

Een sfeerimpressie van de bijeenkomst van 17 maart jl. Aansluitend een interview met Sander Koopsen van Prode en Wim Vorenkamp van RO-WI. Ook interesse in een professionele bedrijfsvideo. Kijk snel op http://www.merkenmediaboost.nl/?utm_s...

Sfeerimpressie van de tweede Business Netwerk Betuwe bijeenkomst op 18 februari 2016 met aansluitend een interview met Francis Kam van Mercure Hotel Nijmegen.

Sfeerimpressie van de "luchtige en magische" nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 21 januari 2016 bij partner 024 Catering te Nijmegen en aansluitend het enthousiaste interview met ambassadeur Frank Janssen van BPRvisie Audiovisueel B.V., trotse hoofdsponsor van Business Netwerk Betuwe.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 17 december 2015 met als gastheer VWGNijhof en gastspreker Daan Oude Elferink en zijn presentatie "Verval laat de verbeelding spreken" bij restaurant ODE te Elst.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 november 2015 met champagne ontbijt op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst en interview met John den Hollander in restaurant "In de Kazerne" te Nijmegen op 15 oktober 2015.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst bij Omnivents in Valburg op 17 september 2015.

Videoimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst bij Mercure Hotel Nijmegen Centre op 18 juni 2015

Videoimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst bij Terlouw Land Rover in Arnhem op 19 februari 2015

Sfeerimpressie van de lezing "De magie naar succes" van nationaal en internationaal bekroonde goochelaar Ronald Moray en de aansluitende netwerkochtend bij Business Netwerk Betuwe op 20 november 2014.

Business Netwerk Betuwe sfeerimpressie

Deze website wordt u aangeboden door Business Netwerk Betuwe i.s.m. Prode Webdesign & Vormgeving