Google+FacebookLinkedinTwitter

business netwerk betuwe pitch
BPR visie

Mens en Relatie

OOvB adviseurs en accountants Eetcafé Vrienden

Organisatie:
José Peters

U wordt persoonlijk en gastvrij ontvangen door José Peters.

Jose Peters-Vissers Netwerker pur - sang José Peters was jarenlang werkzaam als directie- secretaresse bij Price Waterhouse Coopers en van augustus 2011 tot april 2016 als regioconsulente voor Nijmegen e.o. bij Mens & Relatie, een relatiebemiddelings bureau met een zeer persoonlijke aanpak. Haar interesse voor het verhaal achter de mens hielp haar bij het vinden van nieuw relatiegeluk voor haar cliënten. Daarnaast is José vanaf 2012 zeer actief met acquirerend netwerken in de regio en heeft ze zichzelf derhalve ontwikkeld tot een netwerker pur-sang. Dat sluit goed aan bij de essentie van Mens & Relatie, namelijk mensen met elkaar verbinden. Daar is de basis gelegd voor Business Netwerk Betuwe (BNB), een businessclub voor de succesvolle ondernemer die ze in augustus 2014 heeft opgericht.

BNB richt zich op de zakelijke markt en elke derde donderdag van de maand organiseert José, mede als ambassadeur van Mens & Relatie, met veel plezier inspirerende netwerkbijeenkomsten, eveneens met de doelstelling om mensen zakelijk met elkaar te verbinden.

Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het tot een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen.

Hoofdsponsor:
Works

Smart Staffing
Solutions

Bart CreemersDe arbeidsmarkt is sterk in ontwikkeling en flexibiliseert. De Wet werk en zekerheid vraagt om andere oplossingen die werkgever en werknemer risicoloos aan elkaar verbindt en toch voor zekerheid zorgen. Wij bieden slimme personeels- oplossingen voor elke situatie.

Works Smart Staffing Solutions gaat flexibel in elke personeels- gedachtengang mee. Tijdelijk en kort personeel nodig? Dan zetten we een medewerker op uitzendbasis in of schakelen een ZZP’er in. Is geschikt personeel in Nederland niet beschikbaar dan kijken we over de grens. Ook omgekeerd trouwens. Ben je tevreden over een medewerker maar wil je nog geen vast contract bieden? Personeel op tijdelijke contractbasis kun je langer aan je binden via detachering. Goed personeel vinden is lastig, zeker als je iemand voor lange tijd nodig hebt, wil je de juiste kandidaat. Wij helpen je met werving en selectie.

Kortom, de dynamiek van de personeelsmarkt vraagt als werkgever nogal wat om op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden om je personeelsbezetting op meest lucratieve manier in te vullen. Works Smart Staffing Solutions heeft een groot netwerk, de expertise met betrekking tot flexibel personeel en verzorgt desgewenst ook de salarisadministratie. De beste oplossing voor jouw personeelsvraagstuk!

Foto's afgelopen bijeenkomst

Op 13 juli 2017 waren de Premium Partners van Business Netwerk Betuwe te gast bij Omnivents op de prachtige strandclub locatie Watergoed van Joost Frijlink, de Betuwse Ondernemer van het Jaar 2017 én trotse Premium Partner van onze club. Het was een mooie avond om te netwerken maar vooral ook om te genieten van de omgeving, het weer én de heerlijke BBQ, uitstekend verzorgd door gastheer Frits Kok van Hutten. Tom van Iersel van Louwman arriveerde helemaal in stijl en parkeerde, tot groot genoegen van de gasten, zijn fantastische McLaren op het terras en Guus van Leer van Kien mocht zijn Alfa Romeo Stelvio op het water laten drijven. Heel tevreden en met veel plezier kunnen we terugkijken op een in alle opzichten geslaagde Premium Partner BBQ! Met dank aan onze Premium Partner fotograaf Walter Sietinga, voor de leuke fotoreportage!

Bekijk de volledige fotoreportages en video's >>

Video's

Door merk & media boost

Een sfeerimpressie van de Premium Partner BBQ van Business Netwerk Betuwe. Op 13 juli 2017 waren de Premium Partners te gast bij Evenementenorganisatie Omnivents op strandclub locatie Watergoed in Valburg. Joost Frijlink en Frits Kok van Hutten ontvingen de premium partners op deze prachtige aan het water gelegen locatie en zorgden voor een onvergetelijke avond waar met veel plezier op kan worden teruggekeken. Samen met Daan Oude Elferink - Daanoe heeft Wout Reinders van Dikke Huisstijl het op video vastgelegd.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 juni 2017. Gastheer Francis Kam, general manager van Mercure Hotel Nijmegen Centre, ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in zijn altijd zo vriendelijke en gastvrije hotel. Deze ochtend stond geheel in het teken van "Vive la France bij Business Netwerk Betuwe". De gastpresentatie van Jan Ibelings, professioneel karikaturist, werd door de aanwezigen enthousiast ontvangen en met de rosé van Freek Verhoeven (Wijnhoeve de Colonjes uit Groesbeek) werd er geproost op de vakantie, hotel Mercure en het geweldige netwerk!

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 18 mei 2017. Gastheer Cees Herrmann van Korsten Van Dieperbeek Groep B.V. ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de hospitality trailers van Van Geel Roadshows op locatie bij Lucas van Krugten van het Postillion Hotel Arnhem. De gastpresentatie was deze keer in handen van Jan van Geel van Van Geel Roadshows. Hij nam Business Netwerk Betuwe mee on the road! Klik hier om de mobiele versie te bekijken.

Hoofdsponsor

Organisator/Oprichter


Works Smart Staffing SolutionsMens en Relatie

Slimme personeelsoplossingen

Relatiebemiddeling


Mediasponsor

Mediasponsor

Mediasponsor


Prode WijchenRobeau 

Webdesign

Printing & design

Videografie

Onze partners

Bijmans AssurantieenBPR VisieBusiness Club TrekvogelsCamel EventsColor Business Centre Horeca improvementIuvareKienLingewaerd Notarissen OMEO OmniventsOOvBPostillion Hotels NederlandPP personeelsdiensten b.v. Sequoia VermogensbeheerSheepdog Events VWG NijhofVWG NijhofWerkbedrijf Rijk van NijmegenVWG Nijhof

Contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met José Peters:

E: jose@businessnetwerkbetuwe.nl
T: 06 - 41 12 30 60

 

Presentatie geven?

Deel uw verhaal met een geïnteresseerde groep ondernemers!

Wat maakt een zakelijk netwerk een gewéldig netwerk? De mogelijkheid om uw boodschap te delen met de deelnemers!

Business Netwerk Betuwe biedt de gelegenheid om aan het begin van een netwerksessie een presentatie te geven als gastspreker. Deel uw kennis, biedt een kijkje achter de schermen van uw branche, of presenteer uw innovatie.

Deze website wordt u aangeboden door Business Netwerk Betuwe i.s.m. Prode Webdesign & Vormgeving