Google+FacebookLinkedinTwitter

Fotogalerij

Door Ruurd van Dijk van ADA-fotografie

Premium Partner bijeenkomsten gefotografeerd door Sietinga Fotografie

 

Videos

Door Merk & Media Boost

Een sfeerimpressie van de Premium Partner BBQ van Business Netwerk Betuwe. Op 13 juli 2017 waren de Premium Partners te gast bij Evenementenorganisatie Omnivents op strandclub locatie Watergoed in Valburg. Joost Frijlink en Frits Kok van Hutten ontvingen de premium partners op deze prachtige aan het water gelegen locatie en zorgden voor een onvergetelijke avond waar met veel plezier op kan worden teruggekeken. Samen met Daan Oude Elferink - Daanoe heeft Wout Reinders van Dikke Huisstijl het op video vastgelegd.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 juni 2017. Gastheer Francis Kam, general manager van Mercure Hotel Nijmegen Centre, ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in zijn altijd zo vriendelijke en gastvrije hotel. Deze ochtend stond geheel in het teken van "Vive la France bij Business Netwerk Betuwe". De gastpresentatie van Jan Ibelings, professioneel karikaturist, werd door de aanwezigen enthousiast ontvangen en met de rosé van Freek Verhoeven (Wijnhoeve de Colonjes uit Groesbeek) werd er geproost op de vakantie, hotel Mercure en het geweldige netwerk!

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 18 mei 2017. Gastheer Cees Herrmann van Korsten Van Dieperbeek Groep B.V. ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de hospitality trailers van Van Geel Roadshows op locatie bij Lucas van Krugten van het Postillion Hotel Arnhem. De gastpresentatie was deze keer in handen van Jan van Geel van Van Geel Roadshows. Hij nam Business Netwerk Betuwe mee on the road! Klik hier om de mobiele versie te bekijken.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 april 2017. Gastheer Chris Perk van Combine-ICT ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in Restaurant ODE (Ontmoeten - Drinken Eten) van Johan Verheijen te Elst. De interessante gastpresentatie "Cybercrime: ben jij als ondernemer hier tegen beschermd?" was in handen van Henri Beek van Digital Investigation.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 16 maart 2017. Gastheer Christian Maldonado ontving de 117 aanwezige netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de showroom van Hegeman tussen de mooie auto's. De presentatie van gastspreker Wilfried Giesen "Van burn-out naar ijskoud ondernemen" zorgde voor een stille zaal met ondernemers die met volle aandacht en bewondering luisterden naar zijn levensles.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst "De Ondernemer die durft te dromen" van 16 februari 2017. Gastvrouw Anita Friebel ontving ruim 100 netwerkers in het mooie bedrijfsrestaurant van het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Gastspreker en mediasponsor James Timmermans wist met zijn presentatie "Dromen, durven, doen!" iedereen van het begin tot het einde te boeien.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 januari 2017. Gastheer John Patrick van der Kaa van Color Business Centers ontving de netwerkers bij Regus Nijmegen in FiftyTwoDegrees. Met zijn lezing "De Ondernemer in de spotlights" en aansluitend zijn table magic, samen met zijn collega én premium partner Ronald Moray, wist gastpresentator Peter Vogel iedereen te verbazen en te amuseren!

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 december 2016 bij Postillion Hotel Arnhem. Op deze sfeervolle ochtend werd het BNB Team 2017 met de nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd en nam gastspreker Daan Oude Elferink met zijn boeiende presentatie en expositie de ruim 100 aanwezige ondernemers mee op ontdekkingsreis naar de wereld van verboden, verlaten en vervallen.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 17 november 2016 bij Mercure Hotel Nijmegen Centre. Gastspreker Saskia Verkade van Puur Verkade Communicatie wist ruim 100 aanwezige ondernemers te boeien met haar presentatie "Ondernemen is net-werken, presenteer jezelf!".

Een sfeerimpressie van de bijeenkomst van 20 oktober 2016 bij Concertzaal de Vereeniging in Nijmegen. Ook interesse in een professionele bedrijfsvideo. Kijk snel op http://www.merkenmediaboost.nl/?utm_s...

Een sfeerimpressie van de bijeenkomst van 16 juni 2016 bij Villa Velperweg in Arnhem. Sprekers waren Wilco van Kasteren en Gerry van Campen van Keizerstad radio.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 mei 2016 bij partner BuitenOverleg te Wijchen met gastpresentatie vanaf het drijvend ponton "Bye bye salespitch, hello storytelling!" van Wouter Looten. Aansluitend vertelt onze magisch entertainer én partner Ronald Moray in het interview, waarom ook híj heeft gekozen voor Business Netwerk Betuwe.

Sfeerimpressie van de businessmeeting van 21 april met aansluitend een interview met James Timmermans van merk & media boost.

Een sfeerimpressie van de bijeenkomst van 17 maart jl. Aansluitend een interview met Sander Koopsen van Prode en Wim Vorenkamp van RO-WI. Ook interesse in een professionele bedrijfsvideo. Kijk snel op http://www.merkenmediaboost.nl/?utm_s...

Sfeerimpressie van de tweede Business Netwerk Betuwe bijeenkomst op 18 februari 2016 met aansluitend een interview met Francis Kam van Mercure Hotel Nijmegen.

Sfeerimpressie van de "luchtige en magische" nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 21 januari 2016 bij partner 024 Catering te Nijmegen en aansluitend het enthousiaste interview met ambassadeur Frank Janssen van BPRvisie Audiovisueel B.V., trotse hoofdsponsor van Business Netwerk Betuwe.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 17 december 2015 met als gastheer VWGNijhof en gastspreker Daan Oude Elferink en zijn presentatie "Verval laat de verbeelding spreken" bij restaurant ODE te Elst.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 november 2015 met champagne ontbijt op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst en interview met John den Hollander in restaurant "In de Kazerne" te Nijmegen op 15 oktober 2015.

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst bij Omnivents in Valburg op 17 september 2015.

Videoimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst bij Mercure Hotel Nijmegen Centre op 18 juni 2015

Videoimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst bij Terlouw Land Rover in Arnhem op 19 februari 2015

Sfeerimpressie van de lezing "De magie naar succes" van nationaal en internationaal bekroonde goochelaar Ronald Moray en de aansluitende netwerkochtend bij Business Netwerk Betuwe op 20 november 2014.

Business Netwerk Betuwe sfeerimpressie

Deze website wordt u aangeboden door Business Netwerk Betuwe i.s.m. Prode Webdesign & Vormgeving